Back to results

Fullstack Developer

Copenhagen, Denmark

Job details

  • Salary: Negotiable
  • Sector: Software Development
  • Type: Permanent

Kan du komme op med de løsninger, vi måske ikke lige selv havde tænkt på? Og vil du selv bestemme, hvor mange timer du arbejder? Vi har masser af udviklingsopgaver i pipeline, så du kan arbejde alt fra 20 timer til fuld tid.

”Lige nu står vi overfor at skulle udvikle et helt nye booking-system for børnehaver. Og på sigt kigger vi også ind i app-udvikling. Vi har hele tiden idéer til nye features og løsninger, så der ligger rigtig mange spændende udviklingsopgaver forude, hvor du i den grad kan være med til at præge, hvad det er, vi skal udvikle,” fortæller Johan Wachtmeister, der er medindehaver.

God blanding af ny- og videreudvikling af systemer og features

Hos Frandsen Fotografi fotograferer vi omkring 60.000 børn om året. Det kræver, at vi har både solide bagvedliggende applikationer til at håndtere al data og administration, og at vi har online systemer, som er nemme for vores mange brugere at gå til.

Og det er dét univers, du kommer til at dykke ned i. Du kommer til at udvikle både nye features, lave ændringer i eksisterende og have vedligeholdelsesopgaver – primært back-end men du vil også komme omkring front-end-udvikling.

Alt Backend er Java-baseret og derudover arbejder vi med Eclipse og Hibernate. Ift. front-end må du meget gerne beherske HTML, CSS samt JavaScript og brugen af JavaScript-frameworks.

Kom ind i et kreativt miljø

Du bliver den eneste interne ressource på udviklingsdelen, men du får et tæt samarbejde med vores eksterne og meget erfarne udvikler, som har en masse viden, du kan trække på.

Derudover vil du, når du er på kontoret i indre København bl.a. møde vores to ejere og vores fotografer. Vores arbejde er enormt sæsonbetonet, så i efteråret er der run på og masser af liv og mange mennesker på kontoret, og i forårshalvåret er der mere ro på settet. Du vil dog altid opleve en afslappet stemning, hvor vi har det rigtig godt med hinanden.

Fordyb dig hjemme og mød kollegerne på kontoret

Vi har ikke faste rammer for, hvor mange dage om ugen, du er på kontoret, men du kan sagtens arbejde hjemme fra nogle dage, samtidig med at du kommer ind og er en del af fællesskabet hver uge.

Du kan være it-studerende eller være en mere erfaren udvikler.

Vi tilpasser opgaverne. Uanset erfaring er det dog et krav, at du har arbejdet i og kender Java rigtig godt.

Måske kender du også allerede til Eclipse eller Hibernate. Og ellers er her en god mulighed for at dykke ned i og opbygge erfaring med det.

Upload & send your CV

Job searching doesn’t have to be difficult. Let us help with your job search.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag a file to this area to upload.
Accept T&C and privacy policy

Looking for jobs around the globe?

We work with some of the most innovative companies around the world, and pride ourselves on matching our candidates with high-quality opportunities. Elevate your career today!